top of page

Access Bars

Bij mij kan je terecht voor een Access Bars behandeling van 75 minuten. We starten met een korte intake en wat uitleg en daarna mag je gaan liggen en ontspannen. 

In en rond je hoofd zitten 32 energiepunten die banen vormen. In het Engels vertaald zijn dat Bars. De Access Bars zijn specifieke punten op het hoofd die bepaalde thema’s en onderwerpen in ons leven belichamen. Door de 32 energiepunten (Bars) op het hoofd zachtjes aan te raken in een bepaalde volgorde, ontladen deze waardoor je jouw belemmerende gedachten en conclusies over deze thema’s loslaat.

Je hoeft er verder niet over na te denken of er iets voor te doen. Gewoon lekker liggen, ontspannen en bereid zijn om te ontvangen. Je kunt het zien als het opschonen van een computer. Ons hoofd is ook een soort computer waar we allerlei gedachten, aannames, conclusies en bedenkingen uitvoeren en verzamelen van onze dagelijkse gebeurtenissen en ervaringen.

Veel van deze gedachten en conclusies kunnen belemmerend zijn en kunnen een drukte, chaos en/of stress veroorzaken in ons hoofd. Het gaat hierbij dus niet om je herinneringen of je verstand, maar om de overbodige 'rommel'. Deze overbodige 'rommel' om het zo maar te noemen, kun je weg laten ebben door een Bars behandeling. Door de zogenoemde Bars te laten “lopen” of “stromen”, kun je weer meer ruimte en rust krijgen in je hoofd. 

Pink Bouquet

Ben je benieuwd? Wil je het eens ervaren? Maak dan zeker een afspraak, ik ben een gecertificeerd Access Bars Practioner en kijk er naar uit om je te verwelkomen. 

Telefoon

0032 493 18 83 06

Email 

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page