top of page

Reiki

Mijn energetische behandelingen zijn gestoeld op de Reiki basisprincipes. Reiki is een alternatieve behandelvorm. Met Reiki hef je blokkades in het lichaam op, dit kunnen fysieke, mentale, emotionele, energetische of spirituele blokkades zijn. De leer van de Japanse Mikao Usui (ontdekker van Reiki) gaat ervan uit dat je universele energie beter stroomt na een Reiki behandeling.

Ik kijk met mijn behandeling niet alleen naar de symptomen, maar voornamelijk naar de oorzaak van je klacht. Je kan ook komen voor een behandeling als je geen duidelijke, aanwijsbare klachten hebt. Het zorgt voor ontspanning en rust. Ook bij trauma’s kan reiki verzachting bieden.

 

Tijdens een behandeling hoef je niet te praten. Vooraf doen we wel een kort gesprekje en vullen we een intake-formulier in. Daarna mag je heerlijk ontspannen.

 

Het verschilt per persoon hoe de behandeling wordt ervaren. Na een eerste behandeling voel je vaak een diepe ontspanning. Ik geef je ook de tijd om rustig bij te komen na de behandeling. Als je wilt, kunnen we dan een gesprek voeren over hoe je het ervaren hebt, maar dit moet niet. Je mag ook in stilte blijven.

 

Mijn behandelingen bieden je vele voordelen, denk hier bij aan; stressverlichting, betere nachtrust, pijnverlichtend, versnelt het zelfgenezingsproces, doorbreekt oude patronen, meer focus en energie en diepe ontspanning.

IMG_8442_edited.jpg

Ook kunnen de behandelingen ondersteuning bieden bij kanker, het kan het niet bestrijden maar het kan wel lichamelijke en mentale steun bieden. Je hoeft niet te praten of iets te doen, je krijgt alle rust en ruimte.

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak plannen? Ik verwelkom je graag!

Telefoon

0032 493 18 83 06 

Email 

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page