top of page

HearthMath 

Ademhaling

Ben je op zoek naar een simpele, maar effectieve manier om je stress te verlagen? Wil je graag leren wat de invloed van je ademhaling is op je stresslevel? 

Ik kan je helpen met het aanleren van ademhalingstechnieken op basis van de HearthMath methode. 

We gaan samen op weg naar meer emotionele stabiliteit en meer veerkracht. 

Verlang je naar een simpele, effectieve manier om stress te verminderen en jezelf te kalmeren in het drukke alledaagse leven? HeartMath ademhalingstechnieken bieden precies dat. 

 

Met HeartMath leer je ademhalingspatronen te gebruiken die je hartslag synchroniseren, waardoor je een diepe staat van ontspanning bereikt. Of je nu midden in een stressvolle situatie zit of gewoon een moment van rust nodig hebt, deze technieken zijn makkelijk toe te passen.

We starten met een '0-meting' en analyseren, met behulp van meetapparatuur, je ademhaling en je hartslag. Op basis daarvan maken we samen een plan en ga je aan de slag met oefeningen. 

Deze ademhalingstechnieken zijn wetenschappelijk onderbouwd en zijn zeer geschikt om je veerkracht te vergroten. Dat helpt je anders omgaan met uitdagingen en met emoties. 

Flowers in Glass Jar

Wil je graag samen aan de slag? Ik werk met de erkende HeartMath apparatuur (Emwave Pro) en volgde een opleiding bij HearthMath Benelux. 

Telefoon

0032 493 18 83 06

Email 

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page